Нашите производи ќе ги најдете во: 

ВИВАЛЕК - Аптека  - Железара
ВИВАЛЕК - Аптека - Ченто
АКВАЛУКС - Керамидница
КРУГЕР МАРКЕТ - Ченто
КУПРО - К.Вода
ИКОНА- Книжарница - Плоштад
ИКОНА- Книжарница - Центар, ул. Македонија
ВИКИ МАРКЕТ - Расадник, К.Вода

ВиваЛек - Аптека  - Гостивар
ЕМА ИНВЕСТ ГРОУП - Тетово

НЕЏО КОМЕРЦ - Струга
ХОБИ ЦЕНТАР - Охрид
САБИНА - Битола

ЛУКС КЕРАМИКА - Куманово

ЕЛЕКТРОЕКСКЛУЗИВ - Кавадарци (кај кружниот тек)

Пишете ни порака

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Јавете нѝ се

БГ-Протовисион ДООЕЛ Увоз - Извоз
ул. Доситеј Обрадовиќ бр.13а, Скопје
ЕДБ: МК4058017527960
Жиро-сметка: 250022000359815
Банка: Шпаркасе Банка
+389 (0)78 380 687

bg.protovision.mk@gmail.com
bg.protovision.mkd@gmail.com

Следете нѐ на